lauantai 15. lokakuuta 2011

Musti ja Mirri joskus syyskuun loppupuolella

Aioin kertoa uusia tarvikkeita ja leluja hankkiessa, että mitä tulikaan hankittua.. Laiskasti on tullu viimeset viikot bloggailtua, jotenka päivitän nyt kun siihen löytyy virtaa.. :) Jotkut näistä leluista ja tarvikkeista on kuvissa jo näkynytkin.

Koitan esitellä hintojakin samalla. Joistain tarvikkeista maksoin ihan törkeen paljon, mutta en jaksa semmosia märehtiä. Varmaan jostain sais halvemmallaki, mutta minä maksoin näin paljon ja koira on tyytyväinen joten hyvä homma :)

Säädettävä panta 8,90€. Hienot nahkaset kestävät maksoi PALJON enemmän.. Ostan sitten aikuselle. :)
Ekaksi viime kuun loppupuolella käytiin Musti&Mirrissä, halusin jonkulaisen halvan pannan, kun tuo puolikuristava muuttipanta, vaikka onkin säädettävä, on vielä turhan iso, koska se haittaa Mörköä varsinkin vapaana ollessa jos panta jätetään kaulaan. Minä tykkään jättää pannan kaulaan, varsinkin nyt kun niissä on vihdoinkin ne yhteystietolaatat. Mietin että kestääköhän tuollanen lukkosysteemipanta, mutta tuntuuhan tuo vielä kestävän nykimistäkin. Jos hajoaa niin sitten hajoaa ja vaihdetaan kestävämpään systeemiin.

Musta nyöritetty hihna, 13,50€. Lyhyempi ja käytännöllisempi koulutusta ajatellen.. :)
Monitoimihihnakin on aika pitkä, vaikka siinä onkin säästövaraa nuilla metallilenkeillä. Hihnasta kyllä tykkään, esimerkiksi vaeltaessa se toimi erittäin hyvin, varsinkin kun sidottiin hihna vyötärön ympäri. Halusin kuitenkin lyhyemmän ja koulutukseen käytännöllisemmän hihnan. Kuitenkaan siitä ei hirveitä hintoja tehny mieli maksaa.
Tässä hihnassa huonoa on se, että sateella kun hihna kastuu, se todellakin kastuu.. :) Muuten toimii erittäin hyvin ja on päivittäin käytössä, myös sateella..

Heijastava panta syksyyn, 6,95€. Oli tarjouksessa ainakin Mustissa&Mirrissä... x)
Kun illat pimenee, mietinnässä on ollut myös heijastavat tarvikkeet. Mitenkä sen koiran havaitsemista vois parantaa?? Malamuutit ei sinänsä mitään sadevaatteita tarvitse, mutta mietinnässä on jopa ne heijastavat liivit.. tietysti jos on heijastavat valjaat, eikä karvat niitä peitä, niin ne näkyy jo laajemmin mitä pelkkä panta. Kuitenkaan meillä ei vielä ole hankinnassa edes valjaat saati sitten heijastavat liivit, kun Mörköllä pitäisi vielä kasvaa aika lailla.. Jotenka ostettiin pelkästään tuollainen melko leveä heijastava panta.
Jospa panta auttaisi jonkun verran. Tosin se on usein unohtunut laittaa kaulaan. :/

Tää oli niin kallis!! Hinta 24,90€.
Lisäksi mietinnässä on ollut uudet lelut. Aattelin jotain aktivoivia leluja, mikä voiskaan olla hyvä..? Meillä oli saatuna sellainen sydänlelu tädiltä, johon olin lattanut sillon tällön jotain täytettä, ja sitä Mörkö sitten pyöritteli sen aikaa että se tyhjeni nameista.. Vinkulelut oli aika lailla pureskeltu littanoiksi. Lempparivinku on vielä hyvissä voimissa, mutta sitä käytetään koulutuksessa ja muissa spesiaaleissa tilanteissa. Jotain uutta lelua siis halusin kuitenkin hankkia. Päädyttiin tällaiseen kalliiseen vaihtoehtoon, onneksi on tähän asti eli useamman viikon jo, kelvannut hyvin. :)

Miten tää toimii??!!
Tätä voi myös täydentää erilaisilla osilla, vaikka nekin maksaa ihan yhtä paljon :S

Aika heijastavaa?
Lisäksi ostin pitkän mietinnän jälkeen vyölaukun. Olis ollu halvempiakin versioita, ja ylipäätään halvempia vyölaukkuja.. Varmaan olis ilmaseksikki jostain saanu.. Mutta koska olin kaupassa ja innostuin sovittaan ja vertailemaan nuita, päätin ostaa erittäin kalliin laukun tuolta paikan päältä.

Tämä oli NIIN KALLIS! 34,90€.. Mutta hei, tänne mahtuu nameja ihan hulluna, kännykkä, naksutin, kakkapussit, avaimet...
Ja on se ollut käytössä, ja toimiva, joten enää ei huoleta niin tuo kallis hinta. :)

Namejaki saatiin kaupan päälle.. Ei olla vielä testattu näitä. Varmaan kelpaa ihan hyvin kuitenki.
Tässäpä ostokset Musti&Mirristä.. taipuuko se nimi vaan mustista ja mirristä, vai musti&mirri:stä.. Mitä, mietinkö asioita liikaa?? x)
-M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti